<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=910561802290319&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kirstine Praestegaard - nov. 10, 2018

Appelsin- & gulerods smoothie med ingefær

Et sundt spark til dit immunforsvar med en dejlig frisk smag!

  • Antal personer: 1
  • Tilberedelsestid: ca. 7 min.
  • Godt for: Dit immunforsvar

 

Om Appelsin- & gulerods smoothie med ingefær Smoothie Opskrift

Appelsin & gulerods med ingefær smoothie opskrift

Der er mange meninger om, hvorvidt man skal bruge en juicer eller blender. Når du juicer frugt, så fjerner du også de vigtige fibre.

Fibre er er specielt gode at bevarer, da de er med til at holde dit fordøjelses system sundt. Ligeledes, så hjælper fibre med, at kroppen ikke tager på af det sukker, som frugt naturligt indeholder.

Sukker får vi desværre allerede for meget af i løbet af en dag fra den gennemsnitlige danske kost. Derfor anbefaler vi, at man blender sin smoothies frem for at bruge en juicer.

 

For din optimale sundhed

Vi anbefaler altid økologiske frugter og grøntsager, så du undgår kemikalier så som pesticider. Nyere studier viser, at optagelsen af de vigtige næringsstoffer faktisk er forringet, når man spiser ikke økologiske produkter, da kemikalierne, som bruges til at sprøjte med, hæmmer optagelsen.

Prøv denne lækre Appelsin- & gulerods smoothie med ingefær opskrift, som giver et godt boost til dit helbred. Personligt kan jeg godt lide, at det smager meget af ingefær, så det bliver en smule stærkt, og derfor tilføjer jeg nok lidt mere end de fleste. Hvis du ikke er til en stærk smag af ingefær, vil jeg anbefale, at du altid smager til.

 

Ingredienser:

  • 2 skrællede appelsiner
  • 2 store økologiske gulerødder
  • Ingefær (smag til)
  • Lidt koldt vand eller is til afkøling

 

Trin for trin instruktioner for Appelsin- & gulerods smoothie med ingefær

  1. Tilføj de skrællede appelsiner, gulerødder og ingefær til blender
  2. Blend og stop igen så snart at indeholdet er blendet (ca. 10 sekunder)

 

Tip

Start med lidt ingefær og tilføj mere hvis du synes, at det godt må smage af mere. Frisk ingefær er rigtig sundt og har flere helbredsmæssige fordele samtidigt med, at det giver ekstra smag til din smoothie.

 

God fornøjelse!

 

Flere smoothie opskrifter

Mere sundhed