<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=910561802290319&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Zaki Vithen - maj 30, 2020

Bæredygtigt Omega-3 fra krill olie

Dette er din bæredygtige kilde til omega-3 som er 100% bæredygtigt. Faktisk, så er det samtidigt også den bedst optagelige omega-3 kilde.

Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar. Som virksomhed, ønsker vi at tage vores del af ansvaret for miljø, natur og dyreliv.

Som virksomhed, anvender vi altid kun:

  • 100% Bæredygtige kilder
  • 100% Naturlige kilder

Med AntarcticRed Krill Olie får du et omega-3 kosttilskud, som du kan tage med god samvittighed!

Vær med til at tage et bedre valg

Vores verdenshavene lider af overfiskeri, og at overfiskeri er med til at ødelægge hele økosystemer. Mange er dog nok ikke klar over, at vi på knap 70 år har mistet hele 90% af alle fisk i verdenhavene.

Vi tager vores miljø meget alvorligt. Vores koncept er at passe på vores miljø, og derfor er vores virksomhed og vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie bygget op omkring altid at være 100% bæredygtigt.

Vores leverandør benytter et højteknologisk fiskenet kaldet ECO-Harvesting, som sorterer alt andet end krill fra og undgår dermed alt bifangst. Dermed sikre marineliv og økosystemet i havet omkring Antarktis.

Vi er stolte over vores samarbejde med vores norske leverandør, AKER BioMarine, som arbejder tæt med verdensnaturfonden (WWF).

Med AntarcticRed Krill Olie får du et helt unikt kosttilskud, hvor du kan være med til at passe på vores planet for fremtidige generationer.

 

Vidste du at:

  • Omega-3 fedtsyrerne i krill olie er kaldes fosfolipider og er den form af omega-3 fedtsyrer som din krop naturligt anvender for at holde dine celler sunde?
  • Plantebaseret omega-3 og fiskeolie skal først omdannes til fosfolipider for at din krop kan anvende de vigtige omega-3 fedtsyrer, men til en stor bekostning.

Læs mere om fosfolipider

 

 

ECO-Harvesting

ECO-Harvesting er en helt unik fangstmetode hvor alt bifangst undgås. Med denne unikke fangstmetode kan vi sørge for, at der ikke opstår bifangst.

I fiskeindustrien er bifangst et kæmpe problem, hvor det anslås at op i mod 40% er bifangst. Bifangst, som blot smides tilbage i havet. Her er fisk desværre oftest i døde af stress og mangel på ilt.

Dette undgår vi helt med vores unikke ECO-Harvesting fangstmetode.

 

Næste Generation Af Omega-3 Kosttilskud

Se vores video, om hvordan vi sikrer dig det reneste og mest potente omega-3 kosttilskud, du kan få på markedet.

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er fanget i det reneste hav omkring Antarktis og er 100% fri for mikroplastik, tungmetaller m.m. En naturlig omega-3 kilde som giver 5x bedre optagelse end fiskeolie, men som til forskel er 100% bæredygtigt.

 

Hvad er ECO-Harvesting?

ECO-Harvesting fangstmetoden er et kontinuerligt trawlersystem, der beskyttes af et fint net. Nettet forhindrer alt, som er større end krill i at komme igennem. 

ECO Harvesting

Undervandskameraer overvåger konstant systemet for at sikre at alt altid virker optimalt.

Fremfor at trække nettet op af vandet for at få fangsten om bord, er der fastgjort en transportslange for enden af nettet, som forbliver under vand gennem hele operationen. En konstant strøm af vand strømmer gennem slangen og bringer de levende krill direkte ind i skibet.

På skibet omdannes de levende krill straks til krill olie. Derved sikres en kvalitet, som er langt højere og langt mere frisk. Fisk til fiskeolie produktion fryses ned og produktionen sker på land.

AntarcticRed Krill Olie er din omega-3 kilde, som er med til at beskytte vores natur ved at helt at undgå bifangst.

 

Derfor er krill din bæredygtige omega-3 kilde

I 1980 blev organisationen CCAMLR etableret på baggrund af en international konvention med det formål at overvåge og bevare marine livet omkring Antarktis.

Fangsten af krill olie har siden da været reguleret ud fra et forsigtighedsprincip om at sikre at økosystemet omkring Antarktis altid skal forblive bæredygtigt.

CCAMLR regulerer derfor krill fiskeriet ud fra grænseværdier, som sikrer, at der altid er en sund ynglende bestand af krill, og at der er nok krill til at spise for de rovdyr (eks. hvaler og pingviner), som lever af krill.

Dette gør, at økosystemet ikke påvirkes, og at der ikke sker overfiskeri af krill. Ud fra en krillbestand på 60 millioner tons i biomasse har CCAMLR sat grænsen for fangst til 1 % om året.

Område 48 Antarktis krill fangst

Den årlige fangst er dog kun på omkring 0,3 %, hvilket gør, at fangsten af krill omkring Antarktis er yderst bæredygtigt, og med til, at du med god samvittighed kan få dit Omega-3 tilskud igennem krill olie.

Til at vurdere hvilket fangstniveau, som er bæredygtigt, anvender forskere computermodeller der simulerer krill bestanden ud fra forskellige ligninger og anvender disse data til at forudsige, hvad der vil ske med bestanden ved forskellige niveauer af krill fiskeri.

Der gennemføres således tusinder af simuleringer til at fastslå hvilket fangstniveau, som er bæredygtigt og sikrer at der ikke sker overfiskeri af krill.

Herudover har CCAMLR igennem sit monitoreringsprogram (CEMP) siden 1989 overvåget og skaffet information om effekten af fiskeriet af krill på dyrearter, som lever her af for at kunne medvirke til kvalificere beslutningerne om de fastsatte grænseværdier.

AntarcticRed Krill Olie - Mest indhold i Danmark

Køb AntarcticRed Krill Olie

- Mest indhold i Danmark

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er du altid sikker på at få den højeste kvalitet indenfor omega-3 kosttilskud. Ved højeste kvalitet forstår vi følgende:

✓ Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn og lever (2 kapsler dagligt)
✓ 5x bedre optagelse end med fiskeolie
✓ Mindre kapsler gør det lettere at synke
✓ Ingen opstød med fiskesmag
✓ 100% bæredygtigt og fanget med Eco Harvesting
✓ Højeste indhold af alle værdier sammenlignet med andre krill olier (se Test her)
✓ Højeste indhold af Cholin og Astaxanthin sammenlignet med andre krill olier

Køb Krill Olie Nu

 

 

Relaterede artikler

Læs mere om omega-3, vitaminer og mineraler og hvad de betyder for netop din sundhed.

Omega-3
Vitaminer & MineralerSkrevet af Zaki Vithen

Jeg er ansvarlig for markedsføring hos vipra | natural choices med en stor interesse for hvordan vi opnår en bedre sundhed gennem vores kost. Har du forslag eller spørgsmål så skriv gerne til mig.