<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=910561802290319&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Zaki Vithen - maj 24, 2020

Har krill olie Bivirkninger?

Krill olie er et hurtigt voksende alternativ til fiskeolie, men har krill olie bivirkninger? Få svar her.

 

Har krill olie bivirkninger?

For at få en bedre forståelse, så lad os først se nærmere på hvad netop vores krill olie består af.

 

Fosfolipider

Krill olie er helt unikt fordi, at indholdet af de livsnødvendige omega-3 fedtsyrer, består af fosfolipider. Fosfolipider er den form som din celler skal anvende for at fungere optimalt.

Fosfolipider i krill olie er din bedste kilde til de livsnødvendige omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. Fosfolipider optages 1:1 i kroppens mange forskellige væv og organer. Fiskeolie optages kun i forholdet 5:1.

Fiskeolie kommer derimod  i den mindre potente og ustabile form af omega-3 fedtsyrer, kaldet triglycerider. Dette skal din krop først omdanne til fosfolipider, før at den kan sendes ud i din krops celler. Omdannelsen fra triglycerider til fosfolipider i leveren betyder, at du faktisk kun optager de vigtige omega-3 fedtsyrer i ratioen 5:1.

Hverken af de to former af omega-3 fedtsyrer, triglycerider eller fosfolipeder, har bivirkninger. Omega-3 fedtsyrer er livsnødvendige fedtsyrer og sammen med vitaminer og mineraler essentielt for at opretholde et optimalt immunforsvar og sundhed.

Bemærk

  • Hvis du er allergisk overfor skaldyr kan man i få tilfælde få en reaktion. Du bør derfor først søge råd hos din egen læge, hvis du ønsker at tage krill olie.
  • Både fiskeolie og krill olie er en smule blodfortyndende. Tager du blodfortyndende medicin bør du tale med egen læge før du påbegynder fiskeolie eller krill olie.
  • Skal du opereres bør du ligeledes gøre opmærksom på at du tager omega-3 tilskud.

Læs mere om fosfolipider

 

Cholin

Cholin i AntarcticRed Krill Olie

AntarcticRed Krill Olie indeholder hele dit daglige behov af Cholin. Cholin er essentielt for både fordøjelse og for at oprette din levers sundhed.

Der er ingen bivirkninger ved daglig anbefalet dosis.

Læs mere om cholin

 

Astaxanthin

Astaxanthin i AntarcticRed Krill Olie

Astaxanthin er en naturens mest potente antioxidanter. Astaxanthin er 6000 gange mere potent end Vitamin C og mere end 550 gange potent end vitamin E. Astaxanthin findes naturligt i bl.a. vildt fanget laks og rejer. Vores AntarcticRed Krill Olie har et naturligt højt indhold af Astaxanthin.

Astaxanthin har ingen bivirkninger ved daglig anbefalet dosis. Astaxanthin kan være en smule blodfortyndende, og du bør snakke med din læge hvis du tager blodfortyndende medicin.

Vi har haft enkelte kunder, som derved har kunne tage mindre dosis eller helt stoppe med at tage blodfortyndende medicin. Det skal understreges at dette kun bør ske i samarbejde med egen læge.

Ved dosis af 16-18+ mg kan astaxanthin forsage en orange farvning af huden i specielt af håndflader. Dette er helt ufarligt og forsvinder ved stop af indtagelse af astaxanthin.

 

Konklusion – Har krill olie bivirkninger?

Svaret på om krill olie har bivirkninger, er nej. Derimod, hvis du er allergisk overfor skaldyr, bør du først snakke med din læge før du køber krill olie. 

Omega-3 fedtsyrer er essentielle fedtsyrer og er en kristisk del for at kroppen kan oprette en optimal sundhed. Hvis du ikke er allergisk overfor skaldyr så er krill olie din bedste omega-3 kilde. 

Krill olie er også den bedste løsning, hvis du søger en 100% bæredygtig omega-3 kilde.

koeb-antarcticred-krill-olie-mest-indhold-i-danmark

Køb AntarcticRed Krill Olie

- Mest indhold i Danmark

Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er du altid sikker på at få den højeste kvalitet indenfor omega-3 kosttilskud. Ved højeste kvalitet forstår vi følgende:

  • Til gavn for dit hjerte, hjerne, syn og lever (2 kapsler dagligt)
  • 5x bedre optagelse end med fiskeolie
  • Mindre kapsler gør det lettere at synke
  • Ingen opstød med fiskesmag
  • 100% bæredygtigt og fanget med Eco Harvesting
  • Højeste indhold af alle værdier sammenlignet med andre krill olier (se Test her)
  • Højeste indhold af Cholin og Astaxanthin sammenlignet med andre krill olier

Køb Krill Olie Nu

 

Relaterede artikler

Læs mere om omega-3, vitaminer og mineraler og hvad de betyder for netop din sundhed.

Omega-3
Vitaminer & Mineraler

 

Skrevet af Zaki Vithen

Jeg er ansvarlig for markedsføring hos vipra | natural choices med en stor interesse for hvordan vi opnår en bedre sundhed gennem vores kost. Har du forslag eller spørgsmål så skriv gerne til mig.