Maria Lynggaard - sep. 19, 2019

Hjemmelavet Knækbrød – med sunde kerner og frø

 Bag din helt egen fantastiske knækbrød som du kan nyde med ost, syltetøj eller andet lækkert.

  • Antal personer: 3-4
  • Tilberedningstid: ca. 30 minutter
  • Velegnet som: Morgenmad eller snack

 

Om Hjemmelavet Knækbrød

hjemmelavet-knaekbroed-900-2019

Jeg lavede knækbrød her i weekenden og synes at de blev rigtig gode. Så tænkte at det kunne være en god opskrift at tilføje til vores blog. Prøv den og del den gerne på instagram med #vipramad

Værsgo!

 

For din optimale sundhed

 

Skandinavisk knækbrød lavet med minimal mel, lidt salt, olie, vand og blandede frø. Lækker med smør, ost, syltetøj eller andet lækkert. Brug så vidt muligt økologiske ingredienser. Så undgår du pesticiderester, som er skadelige for din sundhed.

 

Ingredienser for Hjemmelavet Knækbrød:

  • 100 g forskellige kerner/frø
  • 100 g. mel (alm. hvede eller rugmel)
  • 1 dl vand
  • 1/3 dl olie
  • 1/3 tsk. bagepulver
  • 1/3 tsk. salt

 

Trin for trin instruktioner for Hjemmelavet Knækbrød

Se vores YouTube video på hvordan du hurtigt laver vores hjemmelavet knækbrød opskrift. Det eneste som du skal gøre er at trykke afspil.

  1. Alle ingredienser blandes godt sammen.
  2. Massen rulles ud mellem to stykker bagepapir.
  3. Skæres i den ønskede størrelse og form. Vi har skåret ud i tern.
  4. Bages i ovnen ca. 20 minutter ved 170 grader

 

Værsgo!

Skrevet af Maria Lynggaard