Maria Lynggaard - okt. 4, 2019

Hjemmelavet Müslibar med hørfrø, sesam, chia og kakaonibs

Sund og lækker hjemmelavet Müslibar Opskrift, som du nemt kan lave selv!

  • Antal Müslibar : 10-15 stk.
  • Tilberedningstid: ca. 20 minutter
  • Velegnet som: Sund snack

 

Om Hjemmelavet Müslibar

Når den lille sult melder sig, er disse müslibarer den gode løsning! Samtidig er de en omega-3 kilde, da de er fyldt med sunde frø, kerner og nødder.

Du kan selv bestemme hvilke frø, kerner og nødder der skal i, hvis der er noget du foretrækker mere end andet!

Værsgo!

 

For din optimale sundhed

Vi anbefaler som altid at man så vidt muligt anvender økologiske ingredienser. Køb så vidt muligt kun økologisk og undgå rester af skadelige kemikalier og lav de sundest mulige hjemmelavet müslibarer til dig selv og familien.

 

Ingredienser til Hjemmelavet Müslibar:

  • ½ dl tahin
  • ½ dl kokosolie
  • 100 g stenfrie dadler
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl blandede frø og kerner
  • 1 håndfuld mandler (hakket)
  • ½ dl kakaonibs

 

Trin for trin instruktioner for Hjemmelavet Müslibar

Se vores YouTube video, hvordan du hurtigt og nemt kan lave vores Hjemmelavet Müslibar opskrift. Se også vores for trin for trin instruktioner forneden.

 

  1. Tahin og kokosolie kommes i en lille gryde og varmes stille op og røres sammen.
  2. Blend dadler til en masse og rør sammen med tahin og kokosolie.
  3. Tilsæt havregryn, frø, kerner, mandler og kakaonips til massen.
  4. Massen puttes i en form med bagepapir, og her skal massen trykkes godt ud så de kan skæres pænt ud til sidst.
  5. Massen stille nu i køleskabet i ca. 3 timer, og når den er blevet god fast så kan den skæres ud til barer, og de opbevares så i køleskabet indtil dine hjemmelavet müslibar skal nydes.

 

Flere sunde opskrifter

Mere sundhed

 

Skrevet af Maria Lynggaard