Maria Lynggaard - okt. 10, 2019

Hokkaido Suppe – med rugbrøds topping

En nem og ikke mindst rigtig lækker suppe. Nydes specielt godt i de kolde og mørke årstider.

  • Antal personer 2
  • Tilberedningstid: ca. 45 minutter
  • Velegnet som: Frokost eller aftensmad

 

Om Hokkaido suppe

hokkaido-suppe-med-rugbroeds-topping-900-2019

Vi er gået ind i en kold tid, og det er endelig blevet tid til suppe igen, og det er samtidig blevet sæson for græskar, og det elsker vi. Det håber vi også i gør, fordi vi har bikset en opskrift sammen på Hokkaido suppe. Den er lækker, cremet og ovenikøbet i den sundere ende, prøv den og nyd den en kold aften.

Værsgo!

 

For din optimale sundhed

Som altid så anbefaler vi at derfor altid kun at anvende økologiske ingredienser. Husk altid at skylle grøntsager grundigt, selv om det er økologisk.

 

Ingredienser for Hokkaido suppe:

  • ½ hokkaidogræskar
  • 1 stor gulerod
  • 2 kartofler
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille løg (eller halvt stort løg)
  • En knivspids chili
  • ½ tsk. spidskommen
  • En grøntsags bouillon
  • Vand
  • 200ml kokosmælk
  • Salt og peber
  • Olivenolie til stegning

 

Ingredienser til rugbrødstopping:

  • 4 skiver rugbrød
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Paprika

 

Trin for trin instruktioner for Hokkaido suppe med rugbrøds topping

Se vores YouTube video for hvordan du hurtigt og nemt kan lave vores Hokkaido Suppe opskrift. Tryk “afspil” på video Se også vores for trin for trin instruktioner forneden.

 

  1. Skær græskar, gulerod, kartofler, rød peber og løg i grove stykker, svits det af i gryden sammen med alle krydderierne og olivenolie.
  2. Dæk herefter grøntsagerne lidt mere end halvt op med vand og tilsæt grøntsags bouillon og lad det koge i 30 min.
  3. I mens suppen koger, gøres der klar til rugbrødstopping. Rugbrødet skæres i små tern, kommes på en pande med olie, paprika og salt, og steg rugbrødet til det bliver helt sprødt.
  4. Blend suppen med en stavblender i gryden.
  5. Tilsæt kokosmælk og lad suppen koge op igen – smag til med salt og peber.
  6. Server suppen, med dit varme og sprøde rugbrødstopping.

Værsgo!

 

Flere sunde mad opskrifter

Mere sundhed

 

Skrevet af Maria Lynggaard