<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=910561802290319&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Zaki Vithen - jul. 13, 2020

Hvad er Krill Olie?

Krill olie kommer fra lyskrebs, som er et rejelignende lille krebsdyr. Krill lever af plankton, og findes i bunden af fødekæden, derfor findes der ikke nogen ophobning af miljøgifte og tungemetaller, som der gør i de større rovfisk.

Vores krill olie kommer fra det reneste hav omkring Antarktis, og er fra en 100% bæredygtig kilde.

AntarcticRed Krill Olie giver dig 5x bedre optagelse sammenlignet med regulær fiskeolie, samt mange flere sundhedsfordele.

 

Hvad er krill?

Krill olie kommer fra de kolde og rene farvande omkring Antarktis. Krill er et lille rejelignende krebsdyr, også kaldet marine invertebrater (hvirvelløse dyr), eller lyskrebs.

Grunden til at krill kan leve i det iskolde vand, omgivet af isflager, er deres evne til at gøre dem selv bløde og flydende, selv ved de laveste temperaturer.

Krills cellemembraner indeholder store mængder af de umættede omega-3 fedtsyrer DHA og EPA, og dette gør dem i stand til at overleve i de antarktiske forhold.

Hvad er krill?

Krill hører til på bunden af fødekæden, og lever af mikroskopiske alger som også er en rig kilde til omega-3 fedtsyrer. Her lever krill ved store havdybder, og bevæger sig i enorme sværme gennem de antarktiske farvande.

Krill lever i enorme stimer, som anslås til at have samlet biomasse på over 500 millioner tons. Det er mere end den samlede biomasse af mennesker på jorden.

Krill har, udover et meget højt indhold af omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA, også et naturligt højt indhold af Cholin og Astaxanthin. Cholin er i familien af B-vitamin og astaxanthin er et af de mest potente naturlige antioxidanter.

Antioxidanten astaxanthin giver vores Antarcticred Krill Olie en lang holdbarhed på over 2 år, da indholdet af antioxidanter beskytter olien imod oxidering (harskning). En naturlig beskyttelse af vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie - uden kunstige konserveringsmidler.

Køb Krill Olie Nu

 

Bedre optagelse af de livsnødvendige Omega-3 fedtsyrer

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er din mest potente og din naturlige kilde til omega-3. Med et af de højeste værdier af indhold af de vigtige og essentielle omega-3 fedtsyrer EPA og DHA i form af fosfolipider.

Fosfolipider giver dig en meget bedre optagelse som gør krill olie til din bedste omega-3 kilde.

Læs mere om fosfolipider

 

AntarcticRed Krill Olie bidrager dermed til:
  • En normal hjertefunktion
  • En normal hjernefunktion
  • Et normalt syn
  • En normal lipid metabolisme
  • En normal leverfunktion

 

Naturligt indhold af Astaxanthin & Cholin

AntarcticRed Krill olie indeholder også det højeste indhold af naturens stærkeste antioxidant, astaxanthin, som blandt andet hjælper til at holde krill olien frisk i op til 2 år samt cholin, som bidrager til:

  • En normal lipid metabolisme
  • En normal leverfunktion

Vidste du at AntarcticRed Omega-3 Krill Olie optages 5x bedre af din krop end fiskeolie?

Køb Krill Olie Nu

 

Flere fordele med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

Køb krill olie og opnå endnu flere og bedre fordele end med fiskeolie, eller med plantebaseret omega-3. Krill olie er din mest potente kilde til omega-3.

Vi har samlet 6 gode grunde til at vælge netop vores AntarcticRed Krill Olie som din omega-3 kilde:

 

5x Bedre Optagelse

Omega-3 fra krill olieKrill oliens omega-3 fedtsyrer kommer i en unik form, som din krop straks kan optage uden først at skulle konvertere det i din lever.

I fiskeolie betyder denne konvertering, at der kun optages 20% – 25% af de vigtige fedtsyrer, hvor resten blot går tabt.

 

Mere Potent Omega-3 Kilde

Omega-3 fra krill olieAntarcticRed Omega-3 Krill Olie indeholder de højeste værdier af de vigtige DHA og EPA omega-3 fedtsyrer sammenlignet med andre krill olier.

Sammenligner man med den faktiske optagelse, der kan opnås ved indtagelse af regulær fiskeolie, er AntarcticRed Omega-3 Krill Olie også mere potent.

 

Beskyttet af Antioxidanter

Omega-3 fra krill olieAntarcticRed Omega-3 Krill Olie har et naturligt indhold af Astaxanthin (naturlig antioxidant), som ikke bare holder produktet stabilt, men giver også produktet en længere holdbarhed.

Faktisk kan vores krill olie holde sig mindst to år ved stuetemperatur. Anvend ikke køleskab til opbevaring.

 

Fri for Forurening

Omega-3 fra krill olieKrill lever i verdens reneste hav omkring Antarktis og lever naturligt i bunden af fødekæden, hvor de lever af plankton (en plante).

Dette betyder, at der ikke sker nogen ophobning af tungmetaller og andre miljøgifte, som eksempelvis rovfisk ellers får ved at spise andre fisk.

 

Lettere at Synke

Omega-3 fra krill olieVores kapsler er ca. 50% mindre end kapsler med fiskeolie, men dette betyder på ingen måde, at du får mindre af de vigtige omega-3 fedtsyrer.

Tværtimod, så er vores AntarcticRed Omega-3 Krill Olie faktisk mere potent, samtidigt med at det er lettere for dig at synke.

 

Ingen Opstød med Fiskesmag

Omega-3 fra krill olieDe fleste, som tager fiskeolie, kan opleve at få opstød med fiskesmag.

Da AntarcticRed Omega-3 Krill Olie blandes og optages hurtigere i maven, undgår du ganske enkelt helt fiskeopstød med vores krill olie.

Køb Krill Olie Nu

 

Opnå Flere Fordele Med AntarcticRed Omega-3 Krill Olie

 

5

gange bedre optagelse end fiskeolie

20

gange bedre optagelse end plante baseret omega-3

100%

reguleret & bæredygtig omega-3 kilde

100%

fri for mikroplastik, tungmetaller og andre farlige stoffer

Optagelse af de forskellige omega-3 kilder

Forskellen af optagelse af de 3 forskellige omega-3 kilder.

 

Omega-3 fedtsyrerne i AntarcticRed Omega-3 Krill Olie, består af fosfolipider, som er en helt unik form, som kun findes i krill.

Det som gør fosfolipider så unik er, at fosfolipider er den form for fedtsyre, som kroppens celler naturligt skal bruge.

Det betyder, at de vigtige omega-3 fedtsyrer straks kan anvendes i din krops celler hvor de skal gøre gavn. Krill olie indeholder også det vigtige stof cholin, som er i b-vitamin familien.

Den regulære fiskeolies form af fedtsyrer består til gengæld af triglycerider, som kroppens celler ikke kan optage direkte.

Dette betyder, at de vigtige omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie i første omgang skal omdannes fra triglycerider til fosfolipider i leveren. En proces hvor ca. 80% af de vigtige omega-3 fedtsyrer går tabt, og kun 20% når ud til kroppens celler.

 

Krill er din 100% bæredygtige omega-3 kilde

AntarcticRed Krill Olie er et kosttilskud for dig, som ønsker at tage en aktiv del i at beskytte vores verdenshave, dyreliv og miljø.

  • AntarcticRed Krill olie er fanget ved hjælp af en patenteret fangstmetode som sikre 100% mod bifangst.
  • Fangst af krill, er modsat fisk, 100% reguleret og er en 100% bæredygtig kilde

 

Næste Generation Af Omega-3 Kosttilskud

Se vores video, om hvordan vi sikrer dig det reneste og mest potente omega-3 kosttilskud, du kan få på markedet.

AntarcticRed Omega-3 Krill Olie er fanget i det reneste hav omkring Antarktis og er 100% fri for mikroplastik, tungmetaller m.m. En naturlig omega-3 kilde, der giver dig 5x bedre optagelse sammenlignet med fiskeolie, men til forskel er 100% bæredygtigt.

Køb Krill Olie Nu

 

 

Relaterede artikler

Læs mere om omega-3, vitaminer og mineraler og hvad de betyder for netop din sundhed.

Omega-3
Vitaminer & Mineraler

 

Skrevet af Zaki Vithen

Jeg er ansvarlig for markedsføring hos vipra | natural choices med en stor interesse for hvordan vi opnår en bedre sundhed gennem vores kost. Har du forslag eller spørgsmål så skriv gerne til mig.